Balk Bouw
Brandingdijk 94
Rotterdam

Tel: 010 521.41.10
Fax: 010 522.33.89
post@balkbouw.nl
Twitter


U bevindt zich hier: home > blog > 001 de eerste

BALK BOUW BLOG


Hier houd Richard Schol jr. een blog bij over zijn interesses. Niet altijd voor iedereen interessant, dat is ook niet de insteek. De ene keer meer voor opdrachtgevers de andere keer meer voor collega ondernemers.
 

Voel je vrij om informatie te delen of te reageren. Samen komen we verder.......
.

001 De eerste

21-09-2012, Richard Schol jr. Terug naar blogs

Ik schrijf graag en vind de communicatie over en weer tussen mensen boeiend. Wat kunnen we voor elkaar betekenen. Maar hoe geef je dat vorm? Ik ben eerst begonnen met een twitter account en dat vind ik werkelijk een mooi “medium?”. Alleen dat vakje is zo klein, ik heb vaak meer te schrijven.
 
Het is daarom dat we op onze recent vernieuwde website een plekje hebben ingericht voor een blog en vandaag is het dan zover dat ik deze eerste schrijf. Het heeft even geduurd omdat ik het moeilijk vond een juiste onderwerp te vinden, juist voor die eerste.
 
Feit is nu dat ik gisteren een “college” heb gevolgd bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam (EUR).
Een college over “De Klant” en die is natuurlijk altijd interessant voor een ondernemer.
Een college met 3 aansprekende sprekers:

  • Prof.dr.ir. Gerrit van Bruggen, hoogleraar marketing.
  • André Hagelen, ondernemer van Search & Result.
  • Jim Stolze, oprichter TEDx en boekenschrijver.
 
Het betoog van deze sprekers was zo inspirerend dat ik dit eerste blog zit te schrijven en (marketing)plannen maak. Voor bouwbedrijven is het niet altijd even makkelijk om aan voldoende werk te komen en ik weet nu (denk nu te weten) dat social media mij hierbij gaat helpen. En natuurlijk zijn het dan natuurlijk “mensen” die mij helpen.  Ik, op mijn beurt, wil wat terug doen voor deze “mensen”. Hoe? De plannen daarvoor ben ik nu aan het uitwerken.
   
Graag, tot ziens …….Delen: