Balk Bouw
Brandingdijk 94
Rotterdam

Tel: 010 521.41.10
Fax: 010 522.33.89
post@balkbouw.nl
Twitter


U bevindt zich hier: home > meer informatie


Algemene informatie

 
  1. Balkbouw is een handelsnaam van Passera Rotterdam. Passera Rotterdam is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam op 18 oktober 1999. KvK-nummer 24296733.
  2. Balk Bouw heeft een doorlopende Construction All Risk (CAR) verzekering afgesloten die dus geldt voor alle projecten. Hiermee is alles wat door ons is gemaakt en waaraan door externe factoren schade ontstaat, verzekerd. Van toepassing s een eigen risico van € 1.000,-- of € 2.500,-- en een verzekerd bedarg van € 1.000.000,-- op het werk en € 250.000,-- aan eigendommen van opdrachtgever per gebeurtenis.
  3. Balk Bouw heeft een Aansprakelijkheid Bedrijven verzekering afgesloten waarbij een eigen risico geldt van € 750,-- en een verzekerd bedrag van € 2.500.000,-- per gebeurtenis of € 5.000.000,-- voor produktenaansprakelijkheid.
  4. Balk Bouw is aangesloten bij “Bouwend Nederland”. Dit is de branche vereniging voor aannemers in de bouw. Misschien hebt u deze naam al eerder gehoord.
  5. Balk Bouw, (Passera Rotterdam handelend onder de naam …)is deelnemer in de “Stichting Bouwgarant”. Als opdrachtgever heeft u daardoor mogelijkheden voor een uitgebreide schriftelijke garantie. Balk Bouw biedt u deze garantie vanaf een aanneemsom van € 5.000,-- standaard, gratis, aan in de offerte, mits dit binnen de voorwaarden van de stichting past.

 

Leveringsvoorwaarden

 
Balk Bouw gebruikt met name 2 verschillende “Algemene Voorwaarden”
 

1.  De Covo2010

Dit zijn de “Consumenten Voorwaarden” voor verbouwingen, onderhoud en restauratie als zodanig gedeponeerd in 2010. Deze zijn opgesteld door de “Stichting Bouwgarant” in samenwerking met “Vereniging Eigen Huis” (VEH), de “Consumentenbond” en “Bouwend Nederland” en onder toezicht van de “Sociaal Economische Raad” (SER).
Deze voorwaarden zijn bestemd voor particuliere opdrachtgevers (consumenten) die met een bouwgarant aannemer willen samenwerken. Deze voorwaarden MOETEN van toepassing zijn verklaard anders kan er geen “Bouwgarant” van toepassing zijn.

2.  De AVA”92.

Dit zijn de “Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het bouwbedrijf en als zodanig gedeponeerd in 1992. Deze voorwaarden zijn met name van toepassing voor alle werken voor bedrijfsmatige opdrachtgevers waarbij namens de opdrachtgever geen “directie” wordt gevoerd. Dit gebeurd vaak door architect of opzichter.


Mist u informatie, stuur en email en vraag het ons!